16 اردیبهشت 1394

شربت طلائی برای تهیه انواع شیرینی و بیسکوئیت Golden Syrup

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
2/7

Golden Syrup

شربت طلائی برای تهیه انواع شیرینی و بیسکوئیت

مواد لازم:

200 گرم شکر

50 گرم آب

1 کیلوگرم شکر

600 گرم آب جوش

2 اسلایس لیمو

 

طرز تهیه:

  1. 200 کرم شکر و 50 گرم آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا شکر کاراملی شده و به رنگ طلایی تیره درآید.
  2. 600 گرم آب جوش و یک کیلو گرم شکر و اسلایس های لیمو را اضافه کرده و به مدت 45 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود( هراز گاهی هم بزنید)
  3. شربت را بگذارید خنک شود، سپس داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
  4. شربت گرم کمی آبکی است ولی به محض خنک شدن غلیظ می شود.
  5. اگر در انتهای کار متوجه شدید که شربت قوام ندارد، نگران نباشید فقط چند دقیقه دیگر بگذارید بجوشدو اگر شربت شما سفت شده بود مواد لازم را نصف کرده و شربت دیگری آماده کنید و به شربت سفت شده اضافه کرده و  20 دقیقه بگذارید روی حرارت بجوشد، اما این بار دقت کنید تا شربت زیاد سفت نشود!!!

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (5798)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " شربت طلائی برای تهیه انواع شیرینی و بیسکوئیت Golden Syrup "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید