12 مهر 1394

کیک رول کدو حلوایی Pumpkin Roll

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ

1 فنجان شکر سفید

2/3 فنجان پوره کدو حلوایی

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

2/3 فنجان آرد self- rising (برای تهیه یک فنجان از این آرد، یک فنجان آرد را با یک و 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودرو ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی و یا 1/8 قاشق چای خوری نمک معمولی را با هم مخلوط کنید)

2 قاشق چای خوری پودر دارچین

1 قاشق چای خوری جوز هندی

1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل

1 فنجان شکر قنادی

¼ فنجان کره نرم شده

220 گرم پنیر خامه ای

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. تخم مرغ، شکر، پوره کدو حلوایی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید
  3. آرد، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را با هم و داخل کاسه ای جداگانه مخلوط کنید و به مواد فوق بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
  4. مواد کیک را داخل قالب 10x 15 بریزید و به مدت 20-15 دقیقه داخل فر بپزید.
  5. پنیر خامه ای را با وانیل ، کره و شکر قنادی مخلوط کنید.
  6. وقتی کیک کمی سرد شد( نه کاملاً سرد) کرم فوق را روی آن بمالید و بصورت رول بپیچید و با سلفون بپیچید وتا موقع سرو، داخل یخچال قرار دهید.
  7. به هنگام سرو، کمی پودر قند روی آن بپاشید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3980)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کیک رول کدو حلوایی Pumpkin Roll"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید