20 شهریور 1395

کیک اسفنجی Sponge Cake

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

 کیک اسفنجی 
مواد لازم:
تخم مرغ خنک 6 عدد
آرد قنادی 300 گرم 

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف 
نمک نوک قاشق چای خوری 
وانیل  نوک قاشق چای خوری 
آب جوش نصف پیمانه  

طرز تهیه : 
1. فر را روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن می کنیم 
2.  کف قالبی که  کمی چرب شده، کاغذ روغنی پهن می کنیم . دیواره های قالب را نیز کمی چرب می کنیم. 
3.  آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند
4. زرده و سفیده ها  را از هم جدا کرده. سفیده ها را با نصف پودر قند، با هم زن می زنیم.
 5. زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند  را کمی با هم زن می زنیم سپس آب جوش اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا زرده پخته نشود
 6. سفیده  و آرد را در چند نوبت( کمی سفیده، کمی آرد باز کمی سفیده کمی آرد)  به مخلوط زرده اضافه کرده و بصورت دورانی هم می زنیم.
7. مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت 40 الی 50 دقیقه درون فر قرار می دهیم.
 
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان


 

تعداد مشاهده (4235)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کیک اسفنجی Sponge Cake"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید