4 بهمن 1393

مرنگ وانیل Vanilla Meringues

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

مرنگ وانیل  Vanilla Meringues  

مواد لازم برای تهیه  60-48عدد مرنگ:

4 عدد سفیده تخم مرغ، به دمای اتاق رسیده

1 فنجان شکر ریز

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

1 قاشق چای خوری سرکه سفید

2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت

مقداری نمک:

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.

2.      سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا سفت شوند.

3.      بتدریج شکر، وانیل، نشاسته ذرت، سرکه و نمک را اضافه کرده هم بزنید تا بصورت مخلوط شق در بیاید.

4.      این مرحله را می توانید با قیف، قاشق یا با دست خیس انجام دهید. مخلوط را داخل قیف بریزید و آن را بدون فاصله و در سینی فری که کاغذ روغنی چرب شده انداخته اید، بریزید.

5.      به مدت 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خشک و به رنگ قهوه ای روشن درآیند.

6.      نیم ساعت اجازه دهید تا مرنگ ها خنک شوند سپس سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2931)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "مرنگ وانیل Vanilla Meringues "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید