Chocolate Mousseموس شکلات
مواد لازم:
30 گرم شکلات تخته ای کم شیرین، خرد شده
نصف فنجان آب
2 قاشق غذاخوری کره (چیز دیگری جایگزین نشود)
3 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
1 و ¼ فنجان خامه قنادی
طرز تهیه:
- شکلات را به همراه ¼ فنجان آب و کره را به روش بن ماری حل کنید سپس بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
- در کاسه ای دیگر، زرده ها را با شکر و باقی مانده آب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حرارت مایع به 160 درجه برسد (2-1 دقیقه) سپس از روی حرارت برداشته و با مخلوط شکلات ترکیب کنید.
- کاسه حاوی مخلوط فوق را روی یخ قرار داده هم بزنید تا خنک شود حدود 10-5 دقیقه. سپس خامه را بهش اضافه کرده داخل ظروف مورد نظر بریزید و به مدت 4 ساعت یا ترجیجاً یک شب، داخل یخچال قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2046)
نظرات
(0)