30 آذر 1395

دسر هلو Fresh Southern Peach Cobbler

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

دسر هلو    Fresh Southern Peach Cobbler

8 عدد هلو پوست کنده، بصورت اسلایس های نسبتاً نازک

¼ فنجان شکر سفید

¼ فنجان شکر قهوه ای

¼ ق چ پودر دارچین

1/8 ق چ پودر وز هندی

1 ق چ آب لیموی تازه

1 ق چ نشاسته ذرت

1 فنجان آرد چند منظوره

¼ فنجان شکر سفید

¼ فنجان شکر قهوه ای

1 ق چ بکینگ پودر

½ ق چ نمک

6 ق غ کره سرد، مکعبی خرد شده

¼ فنجان آب جوش

طرز تهیه:

  1. فر را با 220 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
  2. داخل کاسه ای بزرگ، هلوها، ¼ فنجان شکر سفید، ¼ فنجان شکر قهوه ای، ¼ ق چ دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و داخل ظرف پیرکس به ابعاد 20*8 سانتی متر می دریزیم و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار م دهیم تا بپزد.
  3. در این فاصله، آرد، ¼ فنجان شکر سفید، ¼ فنجان شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم. کره را اضافه کرده و به کمک انگشتان خود کره را به خورد خمیر میدهیم و سپس آب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
  4. هلوها را از فر خارج کرده و مخلوط فوق را روی آن میریزیم سپس3 ق غ شکر سفید را با 1 ق چ دارچین مخلوط کرده و روی مخلوط هلوها میریزیم و به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار داده تا رنگ آن طلایی شود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

تعداد مشاهده (1906)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "دسر هلو Fresh Southern Peach Cobbler"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید