14 آذر 1393

گوشت بره با پیاز و انبه خشک شدهLamb With Onions & Dried Mango Powder

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

گوشت بره با پیاز و پودر انبه خشک شده

Lamb with Onions and Dried Mango Powder

 

مواد لازم برای 4 نفر:

4 عدد پیاز متوسط

300 میلی لیتر روغن

1 قاشق چای­خوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر تازه، له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

کمی زردچوبه

1 قاشق چای­خوری نمک

3 عدد فلفل سبز، اسلایس شده

450 گرم گوشت ران بره، بصورت مکعبی برش خرده

600 میلی لیتر آب

1 و نیم قاشق چای­خوری پودر انبه خشک

گشنیز تازه

 

طرز تهیه:

  1. پیازها را خوب خرد کنید.
  2. 150 میلی لیتر از روغن را در ماهیتابه داغ کرده و پیاز را داخل آن سرخ کنید تا طلایی شود. حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، پودر چیلی، زردچوبه و نمک را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت می دهیم و سپس 2 عدد فلفل سبز را اضافه می کنیم.
  3. گوشت را درون ماهیتابه ریخته و 7 دقیقه­­ی دیگر مواد را تفت می دهیم.
  4. آب را اضافه کرده و درماهیتابه را گذاشته و می گذاریم 45-35 دقیقه روی حرارت بماند. گهگاه هم می زنیم.
  5. در این فاصله، بقیه ی پیاز را اسلایس کرده و بامابقی روغن، سرخ می کنیم تا طلایی شود. آن را کنار می گذاریم.
  6. وقتی گوشت نرم شد، پودر مانگو خشک را به همراه بقیه فلفل سبز و گشنیز تازه اضافه کرده و 5-3 دقیقه سرخ می کنیم.
  7.  کاری را در داخل ظرف مورد نظر می ریزیم، پیازهای طلایی شده را روی ان ریخته و به همراه برنج، گرم سرو می کنیم.

تعداد مشاهده (2079)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گوشت بره با پیاز و انبه خشک شدهLamb With Onions & Dried Mango Powder "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید