14 آذر 1393

گوشت بره و عدس lamb and Lentils

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

گوشت بره و عدسlamb and Lentils        

مواد لازم برای 6 نفر:

100 گرم نخود ریز

100 گرم ماش قرمز

100 گرم ماش سبز

100 گرم عدس سیاه

75 گرم جو کوبیده

یک و نیم کیلوگرم  گوشت بره با استخوان

200 میلی لیتر ماست

2 قاشق چای­خوری زنجبیل تازه ریز خرد شده

2 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق غذاخوری گراماسالا

2 قاشق چای­خوری پودر چیلی

نصف قاشق چای­خوری زردچوبه

3 عدد هل سبز

2 عدد چوب دارچین

1 قاشق چای­خوری دانه زیره سیاه

2 قاشق چای­خوری نمک

450 میلی لیتر روغن

5 عدد پیاز متوسط خلال شده

700 میلی لیتر آب

2 عدد فلفل سبز خرد شده

گشنیز تازه

برای تزئین:

6 عدد فلفل سبز خرد شده

مقداری گشنیز خرد شده

مقداری زنجبیل تازه، بصورت نوارهای باریک

3 عدد لیمو برش زده

 

طرز تهیه:

  1. حبوبات را از شب قبل خیس کنید سپس بجوشانید و آبکش کرده کنار بگذارید.
  2. گوشت را با ادویه ها، ماست و نمک مزه دار کنید.
  3. 300 میلی لیتر روغن را در ماهیتابه گرم کرده و 4 عدد از پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند. گوشت را اضافه کنید و 10-7 دقیقه تفت دهید. آب را بریزید، در ماهیتابه را بگذارید، حرارت را کم کنید و بگذارید 1 ساعت روی شعله بماند.
  4. حبوبات را به گوشت اضافه کنید. اگر دیدید غلیظ است، کمی آب اضافه کنید و بگذارید 12-10 دقیقه دیگر بپزید.
  5. فلفل­ها و گشنیز را اضافه کنید.
  6. مابقی پیازها را سرخ کنید و روی مخلوط گوشت بریزید و سرو کنید.

تعداد مشاهده (1927)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گوشت بره و عدس lamb and Lentils "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید