14 آذر 1393

گوشت چرخ ­کرده و نخود فرنگی Minced Lamb with Peas

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

گوشت چرخ­ کرده و نخود فرنگی           Minced Lamb with Peas

مواد لازم برای 4 نفر: 

6 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد پیاز متوسط، خرد شده

3 عدد فلفل سبز

گشنیز تازه

2 عدد گوجه فرنگی، خرد شده

1 قاشق چای­خوری نمک

1 قاشق چای­خوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر، له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

450 گرم گوشت چرخ کرده

100 گرم نخود فرنگی

طرز تهیه:

  1. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ کنید.
  2. 2 عدد فلفل سبز، نیمی از گشنیز، و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده، حرارت را کم کنید تا مخلوط کمی غلیظ شود.
  3. نمک، زنجبیل، سیر و پودر چیلی را اضافه کرده و همه­ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  4. گوشت چرخ­کرده را اضافه کرده و 10-7 دقیقه سرخ کنید تا رنگ گوشت قهوه­ای شود.
  5. نخود فرنگی را اضافه کنید و 4-3 دقیقه­ی دیگر بگذارید روی حرارت بماند.
غذا را با مابقی گشنیز و فلفل سبز خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

تعداد مشاهده (1982)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گوشت چرخ ­کرده و نخود فرنگی Minced Lamb with Peas"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید