14 آذر 1393

گوشت بره با ادویه تند و سس Hot Spicy Lamb in Sauce

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

گوشت بره با  ادویه تند و سسHot Spicy Lamb in Sauce     

مواد لازم برای 6 الی 8 نفر:

175 ملی لیتر روغن

یک کیلوگرم گوشت ساق بره بصورت برش های بزرگ

1 قاشق غذاخوری پودر گراماسالا

5 عدد پیاز متوسط خرد شده

150 میلی لیتر ماست

2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

2 قاشق چای خوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده

2 قاشق چای خوری سیر له شده

یک و نیم قاشق چای خوری نمک

2 قاشق چای خوری پودر چیلی

1 قاشق غذاخوری پودر گشنیز

2 قاشق چای خوری پودر جوزهندی

900 میلی لیتر آب

1 قاشق غذاخوری پودر تخم رازیانه

1 قاشق غذاخوری پاپریکا

1 قاشق غذاخوری آرد نخود

3 عدد برگ بو

1 قاشق غذاخوری آرد ساده

نان برای سرو

 

طرز تهیه:

  1. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت و نصف گراماسالا را داخل ماهیتابه می ریزیم و به مدت 10-7 دقیقه تفت می­دهیم. پس از آن گوشت را از ماهیتابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
  2. پیاز را داخل ماهیتابه سرخ می کنیم تا طلایی شود. سپس گوشت را مجدداً داخل ماهیتابه می ریزیم و حرارت را کم کرده و مرتب هم می زنیم.
  3. در کاسه ای دیگر، ماست، پوره گوجه­فرنگی، زنجبیل، سیر، نمک، پودر چیلی، پودر گشنیز، جوزهندی و مابقی گراماسالا را با هم مخلوط می کنیم. این مواد را به گوشت اضافه کرده و به مدت 7-5 دقیقه  سرخ می کنیم تا مواد به خورد گوشت بروند.
  4. نصف آب را اضافه کرده سپس رازیانه، پاپریکا و آرد نخود را می ریزیم. مابقی آب را به همراه برگ بو اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و می گذاریم 1 ساعت بپزد.
  5. آرد را با 2 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و روی کاری می­ریزیم. چیلی و گشنیز روی آن ریخته و می گذاریم آنقدر بپزد تا گوشت نرم شده و سس غلیظ شود.

به همراه نان پاراتاس(رجوع شود به دستور پخت پاراتاس)، سرو می کنیم.

 

 

تعداد مشاهده (1943)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گوشت بره با ادویه تند و سس Hot Spicy Lamb in Sauce "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید