14 آذر 1393

Lamb Pot Roast

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

Lamb Pot Roast

مواد لازم برای 6 نفر:

2 و نیم کیلوگرم گوشت ساق بره

2 قاشق چای­خوری ریشه زنجبیل تازه

2 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

2 قاشق چای­خوری گرماسالا

1 قاشق چای­خوری نمک

2 قاشق چای­خوری تخم زیره سیاه

4 عدد دانه فلفل سیاه

3 عدد میخک

3 قاشق غذاخوری آب لیمو

300 میلی لیتر روغن

1 عدد پیاز بزرگ حدود 2 لیتر آب

 

طرز تهیه:

  1.  چربی گوشت را گرفته و با چنگال سوراخ سوراخ کنید.
  2. در یک کاسه، زنجبیل، سیر، گراماسالا، نمک، تخم زیره سیاه، دانه فلفل سیاه، میخک و چودر چیلی را کاملاً با هم مخلوط کنید. آب لیمو را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس این مخلوط را روی گوشت بره بمالید بطوریکه تمام گوشت به مواد کاملاً آغشته شود.
  3. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و گوشت را داخل ان بگذارید و پیاز را هم اضافه کنید.
  4. مقداری آب اضافه کنید تا سطح گوشت را بگیرد. روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید 2 و نیم الی 3 ساعت بپزد. گه گاه گوشت را برگردانید. اگر لازم شد، آب بیشتری اضافه کنید.
  5. وقتی گوشت کاملاً پخته و آب آن بخار شد، بگذارید تا هر دو طرف گوشت سرخ شود.
  6. گوشت بریان را می توانید یا بصورت اسلایس شده سرو کنید و یا بر روی میز، برش بزنید.
  7. گوشت بریان شد را می توانید گرم یا سرد سرو کنید.

 

 

تعداد مشاهده (1978)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " Lamb Pot Roast"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید