14 آذر 1393

گوشت بره بدون چربی با اسفناج Lean Lamb Cooked in Spinach

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

گوشت بره بدون چربی با اسفناجLean Lamb Cooked in Spinach        

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر:

300 میلی لیتر روغن

2 عدد پیاز متوسط خلالی

مقداری گشنیز تازه

3 عدد فلفل سبز خرد شده

یک و نیم قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

یک و نیم قاشق چای­خوری سیر تازه، له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

نصف قاشق چای­خوری زردچوبه

450 گرم گوشت بره، با استخوان یا بی استخوان

1 قاشق چای­خوری نمک

1 کیلوگرم اسفناج تازه، شسته و خرد شده

700 میلی لیتر آب

فلفل قرمز خرد شده برای تزئین

 

طرز تهیه:

  1. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
  2. گشنیز و 2 عدد از فلفل سبزهای خرد شده را اضافه کرده و به مدت 5-3 دقیقه تفت می دهیم.
  3. حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، پودر چیلی و زردچوبه را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم می­زنیم.
  4. گوشت را اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه تفت می­دهیم. نمک و اسفناج را می­ریزیم و 5-3 دقیقه­ی دیگر تفت می­دهیم.
  5. آب را می­ریزیم، حرارت را کم می کنیم در قابلمه را گذاشته و می­گذاریم 45 دقیقه بماند تا گوشت کاملاً پخته شود.
با فلفل قرمز خرد شده تزئین کرده و گرم سرو می کنیم.

تعداد مشاهده (2017)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گوشت بره بدون چربی با اسفناج Lean Lamb Cooked in Spinach "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید