14 آذر 1393

میگو با اسفناج Prawns (Shrimp) with Spinach

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

میگو با اسفناج

Prawns (Shrimp) with Spinach

 

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:

225 گرم میگو

350 گرم پوره اسفناج

2 عددگوجه فرنگی

150 میلی لیتر روغن

نصف قاشق چای­خوری دانه خردل

نصف قاشق چای­خوری دانه پیاز

1 قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

1 قاشق چای­خوری نمک

 

طرز تهیه:

  1. گوجه فرنگی­ها را اسلایس کرده و کنار بگذارید.
  2. روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و دانه خردل و پیاز را داخل ان بریزید.
  3. حرارت را کم کرده، گوجه فرنگی ها، اسفناج، زنجبیل، سیر، پودر چیلی و نمک را اضافه کرده و 7-5 دقیقه تفت دهید.
  4. میگو­ها را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 10-7 دقیقه روی حرارت کم، بماند.
  5. غذا را گرم سرو کنید.

تعداد مشاهده (1918)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "میگو با اسفناج Prawns (Shrimp) with Spinach"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید